joi, 10 ianuarie 2013

Sălbăticie într-un sat din Dâmboviţa!

Pentru o caruta cu lemne, un barbat de 40 de ani, din Dambovita, si-a vazut moartea cu ochii.
 Sălbăticie într-un sat din Dâmboviţa, S-au pus cu parul pe vecin pentru o căruţă cu lemne,

Cinci vecini de-ai sai s-au pus cu parii pe el ca sa-i dea o lectie usturatoare pentru ca le-a facut concurenta.

Omul ii dusese unui alt vecin o caruta cu vreascuri de la padure, iar asta i-a scos din minti pe indivizii care se ocupa si ei cu vanzarea de lemne.

Fara sa se gandeasca o clipa ca ar putea lasa patru copii mici orfani de tata, atacatorii l-au lovit pe carutas pana i-au spart capul si i-au rupt piciorul stang.

Numai o minune a facut sa ramana in viata si sa fie salvat.
 "Mi-au dat cu maciucile, cu tevile, cu multe ce au avut, vreo 5 insi. Ce v-au reprosat? Ca vor sa ma bata. In cap si toata partea stanga. Cu pari, cu maciuci...", a declarat victima pentru MariusBUGA.ro.

Barbatul batut abia se mai poate tine pe picioare. A cerut sa fie trimis acasa din spital dupa ce a primit ajutor de urgenta din cauza ca nu-si permite sa plateasca spitalizarea.

Nu-si imagina ca va patimi atat din cauza unei carute cu vreascuri.

Iar raul nu se opreste aici. Agresorii i-au transmis mai multe amenintari ca daca nu va renunta la plangerea impotriva lor ii vor lovi si copiii.
 "Imi trimit vorbe ca imi prind copiii cand pleaca la scoala, ca ii bate. Ne e frica! Ne-a fost frica sa mai stam in casa, de frica lor. Sunt foarte violenti, daca nu s-a bagat nimeni...", plangea sotia victimei.

Victima a fost dusa cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, unde medicii i-au cusut ranile. Desi are suferinte mari, omul le-a cerut sa-l externeze la cerere pentru ca nu are bani sa plateasca zilele de spitalizare.

"Pacientul a prezentat plaga cu lipsa de substanta fata anterioara gamba stanga, traumatism cranio-cerebral cu plaga parieto-temporala stanga, contuzie hemitorace stang, plagi contuze de 3 si 4 centimetri in regiunea anteroexterna gamba stanga treimea medie si contuzie coapsa stanga", ne-a precizat Elena Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Cei care l-au ologit pe barbat au fost identificati de oamenii legii, dar deocamdata sunt de negasit. Politistii au intocmit pe numele lor dosar penal pentru vatamare corporala grava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu