vineri, 8 februarie 2013

Pucioasa - Scuterist, de 70 de ani, "pricopsit" cu dosar penal...

Conducători de mopede, depistaţi de poliţişti fără permise de conducere!
Pucioasa - Scuterist de 70 de ani pricopsit cu dosar penal...

Poliţiştii rutieri au depistat pe numiţii D.V., de 33 de ani, din comuna Şotânga şi V.N., de 70 de ani, din oraşul Pucioasa, în timp ce conduceau mopede, fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin Parchet.

Poliţia rutieră dâmboviţeană vă informează:

În conformitate cu articolul 20 din Noul Cod Rutier:

(1) Pentru a conduce pe drumurile publice autovehicule, tramvaie, tractoare folosite exclusiv la exploatările agricole şi forestiere sau maşini autopropulsate, conducătorii acestora trebuie să posede permis de conducere corespunzător.

(2) Permisele de conducere se eliberează pentru următoarele categorii de vehicule: AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE, Tr, Tb sau Tv.





Poliţiştii au acţionat ieri pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de material lemnos

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale asociate cu tăierea, transportul şi comercializarea de material lemnos pe raza comunei Vulcana Băi.

Cu această ocazie, poliţiştii au verificat 5 agenţi economici aplicând sancţiuni în valoare de 1000 de lei.

Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării material lemnos, pentru care nu s-a putut face dovada provenienţei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu