marți, 17 aprilie 2012

Campionatul de ciocnit ouă

Primăria Municipiului Târgovişte şi Teatrul Municipal Târgovişte, împreună cu producătorii executivi – Teatrul „Junior” Târgovişte, Arenele de Joacă JUNIOR şi Magazinul „Happy Kids” – au făcut ca în după-amiaza primei zile de Paşte platoul din faţa Casei Sindicatelor din Târgovişte să răsune de glăscioare frumoase de copii.
Asta pentru că aici s-a organizat o „Întâlnire de Poveste”, coordonată de Victor Mihalache şi susţinută de artişti ai Clubului Victorioşilor şi animatori de la Arenele de Joacă Junior.
Prima ediţie a Campionatului de ciocnit ouă de Paşte s-a bucurat de un real succes, înregistrând aproape 100 de participanţi. Câştigătoare a fost micuţa Alexia, în vârstă de cinci ani şi jumătate.
Un concurs de limbo-dance, o discotecă a celor mici, o întrecere de karaoke au făcut, de asemenea, deliciul asistenţei. Au fost oferite sute de premii dulci, dar şi multe jucării şi diplome de participare. A fost, de asemenea, transmis un mesaj către toate familiile participante la această „Întâlnire de Poveste” din partea primarului Târgoviștei, Gabriel Boriga, un îndemn la primăvară transmisă prin chipurile fericite ale celor mici.
Un turist belgian i-a impresionat pe toţi cei aflaţi în Piaţa Mihai Viteazul prin faptul că a dansat şi a cântat jocuri şi melodii româneşti. Atmosfera a fost una de neuitat, manifestarea dând atât de necesara stare de sărbătoare centrului Târgoviştei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu