luni, 18 februarie 2013

SCENE SÂNGEROASE! Un elev de la Colegiul economic din Târgovişte, ÎNJUNGHIAT MORTAL! Atacul a avut loc în plin centrul oraşului!

Crima, astazi la pranz, in centrul orasului Targoviste!
 SCENE SÂNGEROASE, Un elev de la Colegiul economic din Târgovişte, ÎNJUNGHIAT MORTAL,

Un elev de 15 ani a fost injunghiat mortal de un rival de-al sau, cu trei ani mai mare.

Atacul sangeros a avut loc chiar langa Colegiul economic, unde victima urma sa ajunga la ore.



Colegii, dascalii si mai ales familia baiatului decedat sunt in stare de soc si nu inteleg cum de-a fost capabil individul sa-l atace cu asa sange rece.

Baiatul era de fel din comuna Dragodana. Era un copil bland, cu rezultate bune la invatatura. Rudele abia se mai puteau tine pe pcioare cand au primit cumplita veste.

"Doamne, Doamne, copilul meu! Eram acasa si a plecat copilul si mi-a dat sarut mana, mamaie si a plecat la scoala. Ii era frica de cineva? Nu mi-a spus nimic", a declarat pentru MariusBUGA.ro bunica victimei.



"Copilul a fost strigat de cineva, s-a intors si intr-o fractiune de secunda a fost injunghiat. Copiii n-au apucat sa-l vada pe individ, practic nu stim cine a fost capabil sa faca o asemenea nenorocire", ne-a marturisit prof.Suzana Ilie, directorul colegiului.

"El i-a strigat pe colegii lui sa sune la salvare', isi amintea inlacrimata si profesoara Carmen Radulescu.

"Era un baiat foarte de treaba, nu avea probleme cu nimeni si nu era in altercatii sau batai, foarte cuminte, nu putem sa ne dam seama cum s-a intamplat acest lucru", plangea Malina, o apropiata de-a victimei.



"Sunt socata, nu pot sa spun, e un liceu foarte bun, serios, cadrele didactice serioase, disciplina, nu stiu chiar sunt socata nu m-am gandit la asa ceva. Nu-mi vine sa cred ca se intampla la noi!", ne-a povestit doamna Mihaela, mama unei eleve.

Criminalul a fost prins in scurt timp de la atac si urmeaza sa ajunga in fata procurorilor. Este cercetat pentru omor calificat si risca pana la 25 de ani in spatele gratiilor.

 crima targoviste
colegiul economic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu