luni, 4 februarie 2013

TARGOVISTE - Un BMW a fost cât pe ce să ajungă în motelul de lângă Turnul Chindiei,

Patru tineri au fost in pericol, noaptea trecuta, pe Calea Domneasca, din Targoviste.
Un BMW a fost cât pe ce să ajungă în motelul de lângă Turnul Chindiei,

Masina in care se aflau a fost cat pe ce sa aterizeze intr-un motel, in vecinatatea Turnului Chindiei, dar in cele din urma s-a proptit in zidul unei gospodarii.



Se pare ca soferul s-a luat la intrecere cu un alt automobilist, iar o manevra gresita era sa le curme vietile, marturiseste unul dintre pasageri.

Speriati de bubuitura, turistii cazati in motel au iesit sa vada ce s-a intamplat.

Doua tinere si doi baieti erau plini de sange si cereau ajutor. Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns ambulantele, pompierii si politistii.

Proprietarul masinii spune ca i-a dat autoturismul unui tanar de 22 de ani, ce are permis de conducere. In masina se afla fratele proprietarului si doua fete, de 19 si 27 de ani, pe care le scosesera in oras.



Tanarul nu recunoaste insa ca el a fost la volan. Spune ca fratele proprietarului, in varsta de 30 de ani, e cel care a sofat si care ar fi facut manevrele imprundente.

"Mai grav este fata, cu o fractura de clavicula si baiatul, cu un traumatism cranian cu plaga parieto-occipitala", ne-a declarat dr.Dan Voinea, specialist in cadrul Ambulantei Dambovita.



Politistii urmeaza sa stabileasca exact cine s-a aflat la volan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu