duminică, 30 ianuarie 2011

De săptămâna aceasta, la iniţiativa primarului Marius Caraveţeanu, şedinţele Consiliului Local Răcari sunt transmise online. Asta, după ce în vara trecută, administraţia micuţului oraş a investit într-o reţea wireless, cu acoperire în toate cartierele-sat ale Răcariului.
De asemenea, pe site-ul Primăriei, locuitorii au la dispoziţie şi un sistem chat, cu ajutorul căruia primesc instant răspunsuri la diferitele probleme cu care se confruntă.
Totodată, administraţia din Răcari editează lunar un ziar, care ajunge fără excepţii în casele tuturor cetăţenilor. Buletinul informativ abundă de informaţii de interes local.
Prin comparaţie, pe site-ul Primăriei Târgovişte sunt postate cu întârziere hotărârile adoptate de Consiliul Local, nici vorbă să fie transmise şedinţele online.
Noroc cu televiziunile locale, care transmit uneori lucrările Legislativului târgoviştean, altfel locuitorii oraşului trăiau în beznă! Ca să nu mai vorbim de faptul că revista editată de Primăria Târgovişte pe bani mulţi nu ajunge la toţi locuitorii oraşului şi arată mai mult ca un album de familie…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu