Editura târgovişteană se numără printre cei aproximativ 400 de expozanţi ai Târgului Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură 2011. Aflaţi ce înseamnă experienţa Gaudeamus şi profitaţi de ultimele două zile ale târgului.
Editura Cetatea de Scaun din Târgovişte participă la Târgul Gaudeamus de nouă ani de zile. Despre participarea la târgul din acest an, de la Pavilionul Central Romexpo, ne-a vorbit Dan Mărgărit, directorul editurii. “Chiar dacă toată piaţa de carte este în dificultate din cauza scăderii vânzărilor, am reuşit ca şi anul acesta să începem târgul cu câteva noutăţi editoriale: Istoria popoarelor din sud-estul Europei în epoca modernă 1789-1923, de Nicolae Chiachir, ed. a III-a; Onoarea Naţiunilor. Ordine şi decoraţii din patrimoniul Muzeului Naţional de Istorie a României (apărută în colaborare cu Muzeul Naţional de Istorie a României, Bucureşti); Relaţiile României cu Italia în anii 1879-1914, de Laura Oncescu; Istoria militară a Daciei post-romane 275-614, de Alexandru Madgearu; Mic Dicţionar de toponime istorice româneşti, de Nicolae Constantin; Vintilă Brătianu. Personalitatea şi activitatea sa, de Corina Voiculescu, apărută în colaborare cu Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte”.
Târgul Gaudeamus se încheie mâine, 27 noiembrie, la ora 20.00. “Experienţa este unică. Cu toţii avem nevoie să evadăm din cotidian, iar Târgul de Carte Gaudeamus este doar o dată pe an. Vă invit la citit”, este mesajul editorului Dan Mărgărit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu