miercuri, 11 iulie 2012

EXCLUSIV! E vedetă pe net! Pacyno visează să joace în telenovele! VEZI VIDEO!

Printre absolventii de liceu care au picat bacul se numara si Pacino. 

Fidel principiului "prima impresie conteaza", la examene si-a luat cele mai bune haine ca sa le impresioneze pe profesoare, dar a predat foaia aproape goala.
Nu-i nimic, viata merge inainte, spune Pacino, care viseaza ca intr-o zi va juca in filme la fel ca tizul sau, actorul Al Pacino.

Cosmin Gheorghe locuieste intr-un sat de langa Titu. La 19 ani are planuri mari. Este mereu relaxat, frezat si bine dispus.

La examenul de bacalaureat de anul acesta a luat note de 2 si 3 insa, cum spune el, nu s-a facut gaura in cer.

"Am picat la toate, nu e o problema. N-a mers mai nimic. M-am imbracat degeaba frumos, profesoarele nici sa-mi dea vreo nota asa pentru eleganta", spune tanarul.

Ca sa arate ca-n filme, Pacino isi penseaza sprancenele si isi intinde parul cu placa. Asa a auzit el ca fac actorii din telenovele.

Dupa ce a aparut la stiri, Pacino a facut furori pe internet. Asta pentru ca a avut puterea sa se trezeasca pentru a merge a examen. Chiar daca rezultatul a fost zero.

Si varul lui poreclit Totti, dupa celebrul fotbalist, spera sa ajunga vestit. Merge la sala zi de zi ca sa aiba muschii bine definiti, ca Balotelli. Nici el n-a luat bac-ul, dar nu e suparat.

Spre deosebire de Pacino, nici macar nu a dat examenul, pentru ca nu s-a mai sculat din pat.

Acum, Pacino si prietenii lui viseaza la o cariera in cinematografie, de preferinta in telenovele.

Pentru inceput Pacino isi doreste roluri de baiat bun. Cat despre scoala, a uitat-o de mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu