marți, 17 ianuarie 2012

La un pas de moarte

Biata femeie a fost la un pas sa arda de vie dupa ce casa ei a fost cuprinsa de flacari. Proprietara nu si-a dat seama ca acoperisul locuintei ei ardea cu repeziciune. Fiul ei a fost cel care a vazut valvataile si a venit intr-un suflet sa-si salveze mama. Vecinii au incercat sa stinga incendiul, dar cum apa era inghetata au asteptat sa vina pompierii.
<!-- more -->

Agoniseala mistuita

"De la ce-a luat foc? De la cos, de la cos...", a declarat pentru mariusbuga.ro Elisabeta Mitrescu, proprietara casei. Femeia ii multumeste Bunului Dumnezeu ca a scapat cu viata. Nu stia ca are probleme cu cosul de la soba, asa ca a fost luata prin surprindere de ce s-a intamplat. "Cred ca de la cos, altceva nu este in apropiere fiind si mai batranesti. Ati mai salvat ceva? Televizorul si butelia. Usile, geamurile, toate sunt arse", ne-a spus Nicolae Mitrescu, fiul proprietarei.
"Buseau toate, am rupt-o la fuga!"
"A venit el si ne-a zis ca au inceput sa iasa flacarile prin acoperisul ala si pana am iesit incepuse sa trosneasca, sa buseasca toate astea si am rupt-o la fuga. Cautasem sa gasim apa si nu era, ca era inghetata", povesteste Ion Mincu, vecin. Pensionara n-a mai apucat sa salveze nimic din casa. A fugit imediat ce fiul ei a alarmat-o ca arde puternic acolo "N-a ramas cu nimic, nu vedeti ca a scos tot. O ajutam si noi veicnii daca are nevoie, bine ca nu s-a intamplat mai rau sa moara cineva", crede Maria Georgescu, vecina.

Din fericire, casa era asigurata

"Garda de interventie Voinesti a fost solicitata pentru stingerea unui incendiu la o casa de locuit in satul Gheboieni. Am actionat cu o autospeciala cu apa si spuma, incendiul a fost lichidat in timpul cel mai scurt", a precizat pentru mariusbuga.ro lt. Florin Chivu, sef garada interventie Voinesti. Din fericire locuinta era asigurata asa ca dupa ancheta cel mai probabil proprietara va fi despagubita cu ceva bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu