miercuri, 29 februarie 2012

7 hoţi de acumulatori auto, trimişi după gratii

7 membrii  ai unei grupări care se ocupa cu furturile din autoturisme au ajuns în  penitenciar,  după ce poliţiştii dâmboviţeni le-au documentat activitatea infracţională
. În sarcina acestora s-a reţinut comiterea mai multor furturi de acumulatori din perioada 12-30 aprilie 2011, în diferite cartiere din municipiul Târgovişte.
În urma probatoriului administrat, Judecătoria Târgovişte a emis pe numele celor 7 inculpaţi mandate de executare a pedepsei închisorii, cei în cauză fiind condamnaţi la executarea de pedepse privative de libertate cuprinse între 1,6 şi 4 ani închisoare.
Ieri, 28 februarie 2012,  lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au acţionat cu operativitate pentru punerea în executare a mandatelor,  ocazie cu care i-au depistat, reţinut  şi depus în penitenciar pe numiţii D.V., de 19 ani, D.M., de 17 ani, C.R., de 25 de ani, D.R., de 23 de ani, C.B., de 22 de ani  şi S.A., de 18 ani, toţi din municipiul Târgovişte  şi M.I., de 23 de ani, din comuna Comişani, pe numele cărora Judecătoria Târgovişte emisese mandate de executare a pedepsei închisorii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu