sâmbătă, 3 martie 2012

Micutul Giuliano a impresionat juriul de la Romanii au Talent

     S-a ras cu lacrimi la cea de-a treia editie a show-ului Romanii au Talent de vineri, 2 Martie.



Romanii au demonstrat din plin ca au talent la orice: la dans, la acrobatie, la cantat din instrumente ciudate, la jonglerii de bar si chiar la rap. Desigur, au fost si concurenti care au dezamagit, printre ei numarandu-se o mai veche cunostinta a lui Mihai Petre, care a reusit si in sezonul trecut si acum sa il enerveze la culme: profesoara de limba germana.
S-a ras cu lacrimi datorita lui Pavel Bartos si Smiley, care au reusit si ei sa faca show din culise. Emisiunea a debutat cu preselectia din Bucuresti, unde transexualul Cami s-a strambat in toate felurile pe manele si asa a reusit sa-l calce pe nervi pe Mihai Petre. Andra l-a intrebat de ce a venit pe scena, iar Mihai Petre a intrebat dezamagit: "A fost o gluma?" Cami i-a spus: "Da. Am venit pentru tine!".
Tot din Bucuresti este si Giuliano Stroe, un copil de numai 7 ani, care a lasat publicul si juriul cu gura cascata. Baietelul din Slatina, celebru si in strainatate pentru talentul sau, a venit insotit de fratele lui mai mic, in varsta de numai cinci ani si de tatal lui. Cel mai puternic copil din Romania nu s-a dezmintit: a dat dovada de o putere si o mobilitate iesita din comun. ”Giuliano, ne-ai umilit!”, a spus Andi Moisescu. “Am sa te sustin cat pot de mult. Pana in finala”, i-a spus si Mihai Petre.
Raul Sipos, mai tare ca Busta Rhymes si Chris Brown
Raul, un baiat de 15 ani, a cantat rap cu o viteza uluitoare. A fost cel mai tare moment din editia de vineri seara si am putea spune chiar din noul sezon. 
Inainte sa inceapa sa cante, Raul a marturisit cu vocea tremurata: Am putine emotii pentru ca eu cred ca nu o sa inteleaga juriul ceea ce cant eu. Apoi, s-a dezlantuit. O sala intreaga, deopotriva cu juriul, l-au urmarit cu sufletul la gura si cu ochii cat cepele de uimire. Raul canta rap 2 minute si respira abia la sfarsit. Mihai Petre i-a spus: "Ai fost fantastic!". 
"Cam bine asa, cam bine! Eu am o curiozitate: cand mai respiri?" l-a intrebat Andra. "Acum", a raspuns Alexandru. "O sa vin si eu sa ma inveti sa respir asa. Bravo!", i-a spus din nou Andra.
"Mi s-a parut in momentul in care ai intrat pe scena ca vrei sa fugi. Dupa care mi-ai dat privirea asta si am inteles totul. Pai ai fost fantastic!", a spus Mihai Petre. “Din momentul asta poti sa te relaxezi si sa ai incredere in tine”.

La finalul acestui articol poti vedea video cu Raul Sipos.

Stefan Popescu, omul cu "digifonfu"
Stefan Popescu a inceput sa cante la 6 ani la fluier, insa cel mai mare succes l-a avut... cu sticla. 
“Asa da! Asa se vine in casa omului”, a exclamat Andi Moisescu, atunci cand l-a vazut intrand pe scena cu sticla de rachiu. 


Am avut succes mai mare cu sticla decat cu Ciocarlia. Am 69 de ani si sunt directorul grupului Jiana. Avem cel mai mare grup de naisti. Dupa nai, a cantat apoi la solnita.
"Acest om nu se plictiseste cand asteapta mancarea la restaurant", a spus Pavel Bartos.
Sala a inceput sa aplaude in ritmurile cantate de Stefan. Cand a cantat Ciocarlia, toata lumea dansa.
A cantat apoi la "digifonf" adica "cu degetul si gura/limba", dupa cum a precizat domnul profesor. "Romanii au talent!", a exclamat Mihai Petre. Sala s-a ridicat in picioare si a scandat "profu, profu, profu!".
Au vrut sa-l intreaca pe Adrian Tutu
Insotiti de Valentin Luca, barmanul care lua cu asalt scena in sezonul trecut al show-ului “Romanii au talent”, la preselectiile de la Iasi s-au prezentat doi tineri care au declarat inca din start ca vor sa-l intreaca pe Adrian Tutu.
"Speram sa-l intrecem pe Adrian Tutu",au declarat cei doi barmani din Brasov. Au vrajit sala de la Romanii au talent cu miscarile lor incredibile. "Romanii au talent", la pahar - a spus Pavel Bartos. "Numarul vostru a fost excepstional", le-a spus Andi Moisescu. "Bravo, i-ati innebunit pe toti", a spus si Andra.
Copilul din valiza
Un concurent care a fost si in editia trecuta a vrut neaparat sa ajunga in urmatoarea etapa a concursului. A dansat street-dance, in scena aparand si un copil. A fost aplaudat de public si Mihai Petre a fost incantat de ce a vazut.
Mihai Petre: Tu cine esti? (catre copil) Sorin? Esti colegul lui? Ma bucur ca ai revenit, pentru ca tu personal ai revenit mai bun. Baieti, zburati in etapa urmatoare cu trei de da.
M-ai uimit baiete! Vino incoace, i-a spus Mihai pustiului care a inceput sa planga. 
Andra: Gata cu plansul ca ma faceti si pe mine sa plang. Sunteti ca o familie, ca niste frati pe scena. Mai fratilor, nu mai plangeti! Bravo! Cu tot dragul si cu tot respectul, da.
Andi: Adriane, unde l-ai gasit pe asta mic? L-ai descoperit tu? (raspunsul este da) Bravo. M-a naucit ce ai facut impreuna cu el anul asta. Da din tot sufletul.
Pavel a intrat cu sarpele pe scena
La Cluj, Pavel Bartos a dat dovada de mult curaj aparand pe scena cu un sarpe incolacit in jurul gatului, animalul fiind adus de niste fachiri care au participat la concurs. In timp ce Pavel Bartos se plimba pe scena cu sarpele la gat, Smiley intreba ingrozit in culise: "Si eu cu cine o sa mai prezint show-ul asta?".

Mai jos il poti urmari pe Raul Sipos














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu