vineri, 13 aprilie 2012

Asfalt de Paste la Odobesti !

În Săptămâna Mare, locuitorii satelor Brâncoveanu și Miulești, comuna Odobești, au primit din partea autorităților locale și județene cadoul mult așteptat.
Asfaltarea drumului care tranzitează cele două așezări, lucrare pe care o așteptau de ani de zile. Șantierul a fost inspectat astăzi de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Florin Popescu, însoțit evident de primarul comunei, Nicolae Alecu.
”Este un drum foarte circulat, care leagă comunele Potlogi, Odobești, Costești, Mogoșani. Este un lucru extraordinar că facem aceste lucrări de asfaltare. S-a împlinit visul localnicilor. Ieri, au ieșit bătrânii pe la porți și i-am văzut cu lacrimi în ochi, fiindcă nu credeau că vor apuca să vadă asfalt pe acest drum. Mulțumim domnului președinte al Consiliului Județean, Florin Popescu, fiindcă s-a ținut de cuvânt și realizează această investiție. Sperăm ca, până în toamnă, în comuna Odobești, să nu mai rămână niciun metru de drum județean neasfaltat.
Vreau să vă spun că și drumurile comunale sunt asfaltate în procent ridicat. Odobești este între primele trei comune din județ, dacă ne raportăm la suprafața de drumuri locale asfaltate. Am reușit să asfaltăm 13 km de drumuri, în contextul în care, la alegerile din 2008, promisesem 2 km. Nu mai vorbesc de Drumul Sudului, care tranzitează comuna Odobești pe o lungime de 9 km, care arată acum extraordinar”, a precizat primarul comunei Odobești, Nicolae Alecu.
Edilul este mulțumit, fiindcă la Odobești s-au realizat multe alte investiții, nu doar drumuri: apă, canalizare, stație de epurare, after school, unități de învățământ moderne.
Lucrările de asfaltare pe DJ 401A au început în 2011 și se vor finaliza în cursul acestui an și nu se vor limita doar la comuna Odobești.
”Cred că astfel vom îndeplini încă una din obligațiile pe care ni le-am asumat în fața locuitorilor din această zonă. Aici, la Odobești, am întâlnit oameni harnici, oameni care își văd de treaba lor și care au realizat sub conducerea primarului Alecu lucruri minunate în comuna lor.
De marți vom începe lucrări de asfaltare pe mai multe drumuri din județ, și în sud, dar și în nord. Am primit de la Ministerul Dezvoltării sume consistente pentru continuarea lucrărilor la drumurile din județ. Este vorba de aproape 70 de miliarde de lei vechi”, a declarat Florin Popescu.
Adriana Răceanu, Ion Obăgilă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu