sâmbătă, 14 aprilie 2012

Razvan "Krem" Alexe, Vasile Godja si Gigel Frone, in finala "Romanii au talent".

Rapperul Razvan "Krem" Alexe, ceterasul Vasile Godja si interpretul Gigel Frone sunt concurentii care si-au castigat in Vinerea Mare locul in finala "Romanii au talent", unde vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.
VEZI AICI TOATE MOMENTELE DIN EMISIUNE!
"As lua lectii de belly-dance de la tine", i-a marturisit Andra curajosului Vlad Jucan.
Chiar daca a folosit torte, trupa Hypnosis nu s-a jucat cu focul la "Romanii au talent". Si-au demonstrat abilitatile pe muzica celor de la Rammstein.
Fetele din balet au fost imbracate din cap si pana-n picioare in aluat de pizza de Claudiu Toader.
Krem
Rapperul Razvan Alexe a facut sala de la "Romanii au talent" sa dea din cap pe rimele sale. "Stilul asta nu l-am adoptat - l-am nascut!", si-a incheiat el reprezentatia.
Tudorel Popa, "placerea vinovata" a lui Mihai Petre a provocat iar hohote de ras cu talentul sau de a imita absolut orice, de la sunetul de drujba si pana la Titanic.
Tudorel
Adrian si Sorin, dansatorii din Arad, s-au pus si in cap ca sa-si demonstreze talentul.
Gigel Frone a uimit din nou la "Romanii au talent", cu un numarul sau. De data aceasta, simpaticul interpret a venit costumat in mariachi.
Gigel FroneFlorin Limbovici nu a tras pe nimeni pe sfoara si a oferit o demonstratie impresionanta de slackline, care a durat 3 minute, spre deosebire de Campionatul Mondial, unde durata este de 2 minute.
Tata si fiu, Radu si Gabriel Stefanescu, au emotionat publicul, insa Mihai Petre a marturisit ca nu ii vede in finala. "Publicul va decide ce e mai important: emotia sau talentul", a spus Andra.
Dalma Szatan si-a ales un numar neinspirat de dans, in opinia lui Andi Moisescu.
Vasile Godja, ceterasul din Maramures, a cantat in toate felurile posibile la vioara si l-a facut pe Andi Moisescu sa exclame: "Exemplu total de talent"


Gold Mask

Baietii de la Gold Mask au oferit o demonstratie electrizanta de dans. In trupa lor se regasesc trei nationalitati: romana, roma si maghiara, insa pe scena au fost o adevarata echipa, dupa cum le-a transmis Mihai Petre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu