luni, 16 aprilie 2012

UCIGAȘUL DIN MICRO 6! CRIMĂ în Târgoviște! Cadavrul unei femei, descoperit în scara unui bloc!

Descoperire macabră, în această dimineață, la Târgoviște! Un bărbat a descoperit cadavrul unei vecine de-a sa, în vârstă de 57 de ani, în scara blocului unde locuiesc.


Speriat, omul a alertat imediat autoritățile. La fața locului au sosit polițiștii și legiștii.



"Am fost anuntati dimineata de o vecina. Ce v-au spus? Ca au gasit-o moarta pe scara. Ea statea mai mult la tara, venea lua pensia de aici. Cred ca a petrecut si ea Pastele aici", a declarat pentru MariusBUGA.ro Grigoras Zaharia, cumnatul victimei.

"Pe scari, la ora 5 dimineata, am ramas tampita cand am auzit ca a murit tanti Nela. Era pe scari, moarta. Cred ca e omorata", ne-a povestit Floarea Dancioiu.

"Eu, dupa sinea mea, cred ca ar fi incercat sa aiba ceva cu dumneaei ca stia ca este singura. Si ca barbat, o fi fost si baut si barbatul cand bea i se urca la cap si vrea multe si multe. Eu cred ca au avut o altercatie, o fi vrut sa iasa pe scara sa ceara ajutor. L-ar fi refuzat? Cred ca da, altfel nu se ajungea acolo. Cred ca a impins-o pe scari si ea s-a lovit acolo cu capul si o fi vrut sa ceara ajutor si poate el i-a mai facut un vant ca sa nu mai zica nimic. Vecinu a vazut-o ca-i atarna mana pe geam si a anuntat politia", crede Nicoleta Cobian, vecina.

"E vorba de decesul unei persoane de sex feminin in varsta de 57 de ani survenit in conditii suspecte. Se fac cercetari ca sa lamurim imprejurarile in care a decedat persoana in cauza. Avem indicii in legatura cu participarea unui suspect. Are elemente de violenta pe corp, deocamdata n-am reusit sa identificam motivul faptei, se fac cercetari, verificari cu posibilele relatii ale partii vatamate cu acest suspect. Sunt urme corporale la cap si pe trunchi", ne-a precizat procurorul Dorel Stanescu, din cadrul Parchetului Dambovita.

Femeia era divortata de mai multi ani. Locuia singura. Avea doi baieti, plecati in strainatate.

Agresorul se cunostea cu victima de mai multi ani. Se pare ca, azi-noapte, dupa mai multe pahare baute impreuna, barbatul a inceput sa-i faca avansuri. Refuzul femeii l-a infuriat pe barbat, iar acesta s-ar fi napustit asupra ei cu pumnii si picioarele. Pe scarile blocului s-a lovit cu capul intr-un geam. Are o plaga la arcada stanga. Taietura se pare ca s-a produs la contactul cu geamul. Cel mai probabil a cazut inconstienta, iar ranile suferite i-au adus moartea. Suspectul a abandonat-o pe femeie intr-o balta de sange.

Individul a fost retinut 24 de ore si urmeaza sa fie adus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. El este cercetat pentru infratciunea de omor si risca o pedeapsa cu inchisoarea pana la 25 de ani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu