luni, 14 mai 2012

ANINOASA - Spectacol în aer! Peste 100 de parapantişti atrag turiştii în zonă!

Comuna dâmboviţeană Aninoasa se pregăteşte să intre în circuitul mondial al competiţiilor de parapantă 


În zilele de 19 şi 20 mai va avea loc „Aninoasa Precision Open 2012

• Peste 100 de participanţi vor fi prezenţi la prima ediţie

• Se vor desfăşura zboruri de tip Cross-Country, dar şi cu aterizare la punct fix

• Aceasta va fi o competiţie-test în vederea organizării de competiţii internaţionale la Aninoasa

Primăria comunei Aninoasa, în parteneriat tehnic cu Federaţia Aeronautică Română, Fundaţia Română de Aviaţie şi Sporturi de Munte şi Serviciul de Ambulanţă Târgovişte organizează în zilele de 19 şi 20 mai prima ediţie a „Aninoasa Precision Open 2012”, prima competiţie de parapantă organizată vreodată în judeţul Dâmboviţa. Pe 18 mai vor avea loc procedurile de înregistrare a piloţilor, zborurile de antrenament şi briefing-ul privind siguranţa zborului. Pe 19 şi 20 mai se vor desfăşura spectaculoase probe de concurs, atât cu specific de precizia aterizării ( aterizare la punct fix, între orele 13,oo şi 17,oo, în incinta nou-inauguratei şi modernei Baze Sportive Aninoasa), sub privirile publicului, cât şi zboruri de tip Cross-Country ( distanţă liberă ), în vederea popularizării potenţialului turustic al zonei.

„Aninoasa Precision Open 2012” este o competiţie-test , etapa premergătoare necesară promovării zonei în circuitul parapantistic mondial, pentru organizarea, în anii următori, de competiţii internaţionale de parapantă în Aninoasa.

Constantin Maricescu, primarul comunei Aninoasa, cel care a îmbrăţişat imediat ideea de a realiza „Aninoasa Precision Open 2012” şi ceilalţi factori implicaţi în derularea primei competiţii de parapantă în judeţul Dâmboviţa, le adresează chemarea tuturor celor dornici de a urmări un spectacol real pe cer şi pe gazonul Bazei Sportive Aninoasa să ajungă pe 19 şi 20 mai în această frumoasă comună. Vă dau întâlnire cei mai buni piloţi de parapantă din România, iar aşa ceva nu trebuie ratat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu