marți, 5 iunie 2012

Braconieri si braconaj in Dambovita !


În urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor de braconaj cinegetic, patru bărbaţi au fost depistaţi în trafic de poliţişti transportând într-un autovehicul carne de vânat , pentru care nu au putut prezenta documente legale.

În noaptea de 04/ 05 iunie 2012, lucrătorii Poliţiei Oraşului Fieni au organizat o acţiune pe linia combaterii braconajului cinegetic, ocazie cu care au fost depistaţi în trafic numiţii J.I., de 34 de ani, T.C., de 52 de ani, ambii din comuna Cândeşti, C.G., de 51 de ani şi C.I., de 62 de ani, ambii din comuna Stoieneşti, judeţul Argeş, care transportau într-un autovehicul mai multe bucăţi de carne, provenite din sacrificarea unui porc mistreţ.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că susnumiţii au efectuat vânătoarea fară a deţine autorizaţie şi în afara perioadei legale de desfăşurare a vânătorii la porc mistreţ, aceştia fiind membrii vânători şi deţinători legali de arme de vânătoare.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări, autovehiculul, armele de vânătoare şi cantitatea de carne fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu