joi, 12 iulie 2012

EXCLUSIV! Scandal printre morminte! "Preotul îngroapă morţii sub gardul nostru!"

Scandal printre morminte, intr-un sat de langa Targoviste! 

Mai multi localnici il acuza pe preotul paroh ca ingroapa mortii prea aproape de casele lor si asa nu se mai poate. 


Parintele refuza sa le dea vreo explicatie si s-a incuiat in biserica.

Enoriasii nu se lasa insa cu una, cu doua si au bombardat cu sesizari toate forurile competente.



Aveti dreptate, inhumarile la mai putin de 50 de metri de case trebuie interzise, a venit raspunsul autoritatilor, dar ce folos spun petitionarii cata vreme preotul tocmai ieri a inmormantat un alt batran trecut in nefiinta, la mai putin de trei metri de gospodariile localnicilor...

Ca locuri de veci nu mai sunt disponibile se vede cu ochiul liber, dar preotului prea putin ii pasa si ingroapa care-ncontro, se plang enoriasii.

"Groaznic, nici la un pas s-a ajuns, pusese mortul chiar langa gard! Tu te duci sa mananci si aia plang langa gard! E ceva inuman! Preotul ce v-a spus? Nu am stat de vorba, nu sta, pleaca! Nu va baga in seama? Nu, nu", a declarat pentru MariusBUGA.ro Ion Popescu, reclamant.



"Toata mizeria din cimitir vine in curtea mea! In gradina mea, peste zarzavaturi. In plus, scoate mortul raman haine, scanduri de la cosciuge, coroane pe gard", completa Gheorghe Vaduva.

"Exista niste distante limita de protectie, de minimum 50 de metri. O sa impunem parohului, interzicem inhumarea", a precizat pentru MariusBUGA.ro dr.Gabita Neagu, directorul interimar al DSP Dambovita.

Preotii parohiei risca sanctiuni de pana la 10 mii de lei daca vor continua sa inhumeze langa gardurile localnicilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu