sâmbătă, 21 iulie 2012

EXCLUSIV! Rechinul i-a tăiat gâtul vecinului cu o sticlă spartă! L-a lovit mişeleşte pe la spate!

Un tanar de 21 de ani, din Lunguleţu, a ajuns taiat la gat, noaptea trecuta, la Unitatea de Primiri Urgente de la Titu! 


Am fost atacat de un vecin care mi-a infipt o sticla sparta in gat, le-a povestit victima medicilor. 


Tot scandalul a pornit dupa ce cei doi au baut o bere la barul din localitate, iar cand au vrut sa se intoarca spre casa barbatul de 36 de ani l-a ranit fulgerator pe tanar. 

Numai o minune a facut ca sticla sa nu-i sectioneze adanc gatul ranitului, provocandu-i o plaga de trei centimetri.

Tanarul isi aminteste ca se pregatea sa plece acasa de la bar cand vecinul cu 15 ani mai mare, care ii aruncase vorbe urate, a spart o sticla si l-a taiat la gat.



"A spus ca ma face el pe mine, ca are el grija de mine. A spart sticla, eu nu am fost atent, nu ma asteptam la treaba asta. N-am putut sa ma feresc pentru ca eram pe scaun si el in spatele meu", a declarat pentru MariusBUGA.ro Andrei Drăgoi.

Atacatorul este cunoscut cu porecla de Rechinul. Vecinii lui spun ca individul ar fi extrem de periculos si ca nu ar fi prima data cand ar rani pe cineva asa de rau.

"I-a dat cu ciobul direct in gat si i-a taiat toata partea asta. Are 5 sau 6 copci. Intentionat? Da, intentionat, cu premeditare, avem martori 7, 8! Omul a mai taiat doi insi pana acuma!", sustine George Bajan, martor la evenimentul sangeros.

"Era in stare grava, nu mai vorbea, se umflase la gat, era aproape lesinat. Se invinetise. Nu mai vorbea. Cel care l-a atacat e foarte periculos", a precizat Razvan Chivu, prietenul victimei.



Agresorul a fugit imediat dupa atac, dar a fost identificat de politisti si este cautat sa fie adus la audieri. 

Medicii spun ca tanarul isi va reveni destul de repede. 

Anchetatorii au deschis dosar penal pe numele scandalagiului.

Un comentariu: