sâmbătă, 1 septembrie 2012

Două maşini de lux, INCENDIATE CU COCKTAILURI MOLOTOV, noaptea trecută, la Târgovişte!

Razbunare incendiara, azi-noapte, intr-un cartier din Targoviste! 


Doua masini au fost incendiate cu cocktailuri Molotov, iar pana la sosirea pompierilor interiorul autoturismelor a fost mistuit. 
Ambele masini apartin aceluiasi proprietar. Tanarul povesteste ca nu stie cine ii vrea in asa hal raul incat sa-i puna foc intentionat. 

Cand a auzit busiturile in toiul noptii s-a trezit brusc din somn, iar cand s-a uitat pe fereastra si-a dat seama ca fusese tinta raufacatorilor
"Stateam in pat si am auzit doua zgomote de geamuri sparte si am iesit afara. Le-am vazut incendiate si am inceput sa strig la pompieri, la lume sa ma ajute sa le sting. Ati fost amenintat ca va vor fi masinile incendiate? Nu", a declarat pentru MariusBUGA.ro Laurentiu Dumitrescu.

Parintii proprietarului sunt convinsi ca la mijloc e vorba de mana criminala.
"Aveti casco la masini? Nu, casco nu. Sunt asigurari obligatorii la amandoua. S-au mai intamplat la noi in oras multe incendieri de masini. Pare a fi pus foc intentionat? Da, intentionat. Au fost sparte masinile, geamurile la portiere si aruncate sticle cu benzina", spune Iulian Dumitrescu.

"Cine sa aiba atata dusmanie sa faca raul asta? E clar ca este pus intentionat? Pai nu se vede?! S-au auzit voci, doua busituri, foc. E clar ca erau doi insi! Cine a putut sa faca treaba asta, nu stiu!", plangea mama proprietarului.

Pompierii au reusit in cele din urma sa opreasca valvataile sa nu distruga in totalitate masinile
"Detasamentul de pompieri Targoviste a fost anuntat de izbucnirea unui incendiu. Ardeau doua autoturisme, s-a intervenit cu doua linii tip C. Poate fi vorba de o razbunare? Exista si aceasta posibilitate, cercetam si vom stabili ulterior", ne-a precizat Vasile Paunescu, sef Garda interventie ISU Dambovita.

Politistii si pompierii au sosit la fata locului, iar misiunea anchetatorilor este sa afle cine le-a incendiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu