duminică, 27 ianuarie 2013

~ BUCSANI ~ Hoti de energie debransati de oamenii legii !

Trei persoane care aveau imobilele racordate ilegal la reţeaua de energie electrică au fost depistate de jandarmii dâmboviţeni pe raza localităţii Bucşani.
Bucșani - Amărășteni lăsați ÎN BEZNĂ,Ciordeau curent,

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa împreună cu reprezentanţi ai societăţii de disribuţie a energiei electrice, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de energie electrică pe raza comunei Bucşani, sat Racoviţa.

În urma acţiunii au fost depistaţi doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 35 şi 55 de ani care sustrăgeau energie electrică prin folosirea unor instalaţii artizanale racordate la reţeaua electrică stradală, fără a fi înregistrate şi achitate la societatea de distribuţie a energiei electrice.

*** Persoanelor în cauză li s-au întocmit actele de constatare, acestea fiind susceptibile de comiterea infracţiunilor de furt şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, actele fiind înaintate structurilor abilitate, pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu