miercuri, 30 ianuarie 2013

CAZ MISTERIOS IN DAMBOVITA ! Mama disparuta de 5 ani de acasa,rudele reclama disparitia astazi !

Politistii din Dambovita se confrunta cu un caz mai putin obisnuit.
Un barbat, stabilit in Spania, i-a anuntat despre disparitia mamei sale, abia dupa cinci ani de cand nu se mai stie nimic despre aceasta.

Femeia nu mai este de gasit din toamna anului 2008, dar pana acum nimeni nu si-a dat interesul sa o caute. Batrana, care acum ar avea varsta de 66 de ani, a fost vazuta ultima data in localitatea Colacu.

Plecase la munca, fara sa-si ia actele ori mai multe haine. Nu s-a mai intors insa. La scurt timp dupa disparitia ei, cel care i-a stat alaturi 22 de ani s-a stins din viata, negru de suparare ca nu mai stia nimic de femeie, povestesc vecinii lor.
Sa nu fie moarta. Cred ca e prea tarziu sa o mai gaseasca cineva dupa atatia ani…", credea Vasilica Manea, vecina de-a femeii disparute.

Florica Dragne avea 61 de ani cand a disparut. Locuia impreuna cu concubinul sau de 22 de ani. Se impacau bine, isi aduc aminte vecinii. Atat de suparat a fost omul dupa disparitia consoartei sale incat si-a dat viata la cateva zile dupa.

"Am ramas toti socati cand au auzit ca n-a mai venit. Ce sa mai gasim dupa atatia ani… A murit si sotul intre timp, s-a imbolnavit de focul ei! Era foarte suparat", ne-a povestit Niculina Manea, o alta vecina.

Oamenii legii spun ca misiunea lor este extrem de dificila. La cinci ani de la disparitie e greu de crezut ca mai pot gasi indicii cu privire la locul in care si-a facut pierduta urma femeia.

Politistii ii roaga pe cei care o recunosc pe femeie din fotografie si pot da relatii despre ea sa-i contacteze la 112 ori sa mearga la cea mai apropiata unitate de politie.

 MISTER I-a dispărut mama acum 5 ani, dar a anunţat poliţia abia ieri,DISPARITIE MISTERIOASA DAMBOVITA,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu