luni, 28 ianuarie 2013

Dan Diaconescu Vs Valeriu Zgonea !

 Dan Diaconescu declară război şefilor Parlamentului. Dan Diaconescu vrea să ţină luni o conferinţă de presă în Parlament, asta după ce ultima sa apariţie în Casa Poporului s-a lăsat cu scandal.

 Ba chiar i s-a interzis să mai ţină conferinţe în parlament.
Au fost anunţate aceste conferinţe, nu vă luaţi dupa ce spune domnul Zgonea. Eu sper să nu şi legifereze domnul Zgonea după cum vorbeşte. Conferinţele de presă sunt făcute după un anumit scop, la acele conferinţe de presă sunt invitaţi oameni din ţară şi ăsta a fost şi rolul meu. Daca pe domnul Zgonea atât îl duce capul asta e şi asta înseamna că le e şi frică de mine", a declarat Dan Diaconescu duminică, pentru România TV.
Diaconescu promite luni spectacol în Parlament.
"Mai urmeaza mâine o conferinţă la 12.30 în Parlament, legată de buget şi sunt foarte curios dacă mâine va veni la poartă sa îmi interzică accesul", a mai declarat Dan Diaconescu, făcând referire la declaraţiile lui Valeriu Zgonea, şeful Camerei Deputaţilor.

Scandalul dintre Dan Diaconescu şi şefii Parlamentului a început după ultima conferinţă susţinută de acesta în Casa Poporului.
După ce Dan Diaconescu a susţinut în această săptămână două conferinţe la grupul PPDD, şeful Camerei Deputaţilor a catalogat acţiunile lui Diaconescu drept abuzive şi a promis că va cere lămuriri din partea Secretariatului General al instituţiei.
"Din păcate, preşedintele Partidului Poporului nu şi-a exprimat un punct de vedere în legătură cu grupul parlamentar ci o opinie privată. Dan Diaconescu nu e preşedintele PPDD, el nu avea dreptul să facă această conferinţă de presă şi e un abuz al PPDD. În prima şedinţă voi discuta această chestiune şi voi analiza mâine, cu Secretariatul General cum a fost posibilă această chestiune", a declarat Zgonea, într-o intervenţie de joi, la România TV.
Potrivit şefului Camerei Deputaţilor, grupul parlamentar al PPDD nu a anunţat cine anume va susţine conferinţa de presă în cadrul sălii de care dispune.
"Eu un abuz pe care Dan Diaconescu l-a făcut. Dacă era preşedinte îi permiteam acest lucru, dacă era
vicepreşedintele, la fel. Dar domnia sa a abuzat, a intrat în Parlamentul României, după care grupul politic a închiriat sala pentru conferinţă de presă neanunţând cine va ţine conferinţa de presă. Erau obligaţi să anunţe", a adăugat Valeriu Zgonea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu