duminică, 27 ianuarie 2013

TARTASESTI ~ ELEVUL CUTITAR ! Si-a intimidat colegul cu briceagul !

Un elev care şi-a intimidat cu un briceag colegul de clasă, dintr-o instituţie de învăţământ din localitatea Tărtăşeşti, a fost cuminţit de jandarmii dâmboviţeni.


O patrulă de jandarmerie care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Tărtăşeşti, a fost sesizată telefonic despre faptul că un elev ameninţă folosind un briceag un alt elev aflat în holul Liceului Tehnologic din localitate.

În urma intervenţiei şi a verificărilor efectuate de către jandarmi s-a stabilit că G.D. în vârstă de 17 ani, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi l-a intimidat, folosind un obiect ascuţit, tip briceag pe un alt elev, în interiorul unităţii şcolare.

*** Persoanei în cauză i-au fost întocmite de către jandarmi actele de constatare, aceasta fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de port fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor a unui briceag actele fiind înaintate structurilor abilitate, pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

 combatere fapte antisociale,cu briceagul la scoala,cutitarul din tartasesti,amenintat cu cutitul la scoala,ELEVUL CUTITAR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu