vineri, 25 ianuarie 2013

Gaesti - Alerta de FOC ! Cornesti - Razbunare Incendiara !

În ultimele 24 de ore , echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:


• Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost solicitaţi pe strada Unirii din oraşul Găeşti, unde au acţionat pentru a debloca uşa unui apartament (situat la etajul 2 al imobilului) în care se afla o persoană paralizată;

• Pompierii de la Garda Corneşti au intervenit în comuna Corneşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit în grădina unei gospodării. Din cercetările efectuate, se pare că folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul a fost cauza probabilă a producerii incendiului. A ars o căpiţă de fân (cca.5 tone);

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 13 solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, afecţiuni respiratorii, dureri abdominale şi lombare. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu