marți, 22 ianuarie 2013

Manesti - ZECE bucati de conducta i-au bagat la bulau !

O patrulă din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Măneşti, sat Gheboieni, a depistat pe drumul forestier din apropierea unui parc petrolier din localitate 3 persoane suspecte care transportau mai multe bucăţi de conductă metalică, cu ajutorul unui atelaj hipo.
Măneşti - 10 bucăţi de conductă = un dosar penal,

În urma verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, în zona indicată s-a stabilit că Alin D. în vârstă de 22 ani, Viorel P. în vârstă de 26 ani şi Vasile I. în vârstă de 31 ani au sustras 10 bucăţi de conductă aparţinând unei societăţi comerciale, după ce au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 100 metri. Persoanele intenţionau să transporte materialul feros, în vederea valorificării la un centru de colectare a materialelor feroase.

*** Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu