vineri, 25 ianuarie 2013

PUCIOASA ! CALVARUL unei fete de 14 ani

O fata de 14 ani, din Miculesti, a fugit de acasa de teama ca un vecin de-al ei o va duce cu forta in strainatate, sa se prostitueze.
CALVARUL unei fete de 14 ani,De trei ani o TERORIZEAZĂ A venit bătută, cu degetele tăiate,I-a pus cuţitul la gât,

Adolescenta a disparut in urma cu o saptamana, iar familia ei este extrem de ingrijorata.

Fata l-a sunat pe un prieten de-al ei, plecat in Franta, caruia i s-a confesat ca nu mai suporta teroarea la care o supunea individul recidivist
Ar fi batut-o de mai multe ori, chiar i-ar fi provocat rani cu cutitul pe corp, totul pentru a o intimida si a o obliga sa treaca granita cu el, pentru a-i produce bani.

Rudele tinerei au reclamat disparitia la politie si spera ca oamenii legii o vor gasi si o vor ocroti de barbatul violent.

"I-a spus lui baiatul asta, i-a spus ca de trei ani o terorizeaza! A batut-o asta, i-a luat telefonul. A venit batuta, are semne pe mijloc aici, a venit cu degetele taiate, a zis ca i-a pus cutitul la gat, ca o omoara!", ne-a marturisit Maria Lica, bunica fetei.

Durerea bunicei si a parintilor fetei este cumplita mai ales ca adolescenta a fost infiata inca de mica si au crescut-o ca pe copilul lor. Nu s-au gandit o clipa ca suferea atat de mult din cauza vecinului ce sta la cateva case distanta
 "Poate sa ajunga undeva unde n-o mai salveaza nimeni. Mai ales ca am auzit ca e amenintata. Oricum, a zis ca o bate daca o prinde", ne-a povestit Maria Badea, mama adolescentei disparute.

Necazurile adolescentei sunt cunoscute si de asistentii sociali de la Directia pentru Protectia Drepturilor Copilului Dambovita. Psihologii o astepta la Targoviste pentru a o consilia si astfel pentru a o ajuta sa treaca peste traumele provocate de agresor.

Deja politistii sunt pe urmele fetei. Oamenii legii spera sa o gaseasca in cel mai scurt timp si sa o aduca acasa.

"Am fost sesizati de o femeie cu privire la faptul ca fiica ei a plecat de la domiciliu fara a mai reveni. In acest moment politistii efectueaza cercetari pentru depistarea minorei", ne-a precizat agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita

 Adolescenta disparuta are 1 metru 60 inaltime, 50 de kg, fata ovala si par saten. Politistii ii roaga pe toti cei care pot da relatii sa sune la 112 sau sa mearga la cea mai apropiata unitate de politie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu