miercuri, 6 februarie 2013

Găeşti - Parola le-a adus amenzi usturătoare

În seara zilei de 04 februarie 2013, Poliţia Oraşului Găeşti a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că pe strada “Cuza Vodă” a izbucnit o altercaţie fizică între mai mulţi tineri, existând de asemenea imagini filmate de la incident.
Găeşti - Parola le-a adus amenzi usturătoare,

O echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a fost identificat un grup format din cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani, care desfăşurau activităţi specifice jocului “parola”, fără a fi folosite acte de violenţă fizică, activităţi ce fusese surprinse în imaginile video.

Aceştia au fost conduşi de poliţişti la Sediul Poliţiei Oraşului Găeşti, fiind sancţionaţi contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991.





Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a celor doi tineri, suspecţi în cazul unui furt de instalaţie de cupru

În urma activităților specifice desfăşurate, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Pucioasa au identificat și reținut autorii în cazul unui furt comis pe raza oraşului.

În sarcina acestora, identificaţi în persoana numiţilor M.L., de 24 de ani şi R.F., de 20 de ani, ambii din oraşul Pucioasa, s-a reținut că în perioada noiembrie-decembrie 2012, au pătruns fără drept în incinta unui imobil, de unde au sustras o instalaţie din cupru de la un expresor, în valoare de 4000 de lei.

Cei doi tineri au fost reținuţi de poliţişti pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu