sâmbătă, 23 februarie 2013

Poluare atmosferică în Târgoviște?!

Se pare că autoritățile județului s-au sesizat cu privire la mirosul ciudat care persistă de câteva ore în municipiul Târgoviște și și-au dat întâlnire la ceas de noapte, în fața Prefecturii Dâmbovița, unde la acest moment este agitație mare. Acestea au găsit oprit panoul electronic de pe Platoul Prefecturii.


Directorul interimar al Gărzii de Mediu, instituția responsabilă cu astfel de situații, Virgil Rizea, se pare că nu este, însă, de găsit, acesta nerăspunzând la telefon.

Cititorii cotidianului nostru ne-au semnalat faptul că, de câteva ore bune, în Târgoviște se simte un miros de chimicale puternic, asemănător celui de insecticid.
Am încercat să luăm legătura cu autorități județene, dar nu am găsit pe nimeni care să ne ofere mai multe informații despre posibila cauză a acestei poluări atmosferice.
Nu știm dacă mirosul provine de la o întreprindere sau din altă parte, dar cert este că trebuie identificată cât mai repede cauza, pentru ca această poluare a aerului să nu aibă efecte asupra sănătății persoanelor care se pot afla în oraș, afară, la această oră, fiind vorba de week-end, când oamenii profită de timpul liber pentru a ieși în oraș.
Până se clarifică situația și se stabilește cauza exactă a polării, îi sfătuim pe cititorii noștri să rămână în casă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu