marți, 21 februarie 2012

Călin Oros este noul rector al Universităţii Valahia din Târgovişte

Victorie zdrobitoare a candidatului Călin Oros, în faţa contracandidatei sale Maria Niculescu, la alegerile pentru funcţia de rector al Universităţii Valahia din Târgovişte.
<!-- more -->
Călin Oros a  obţinut la alegerile de astăzi 82,97% din voturi câştigând, astfel, funcţia de rector al universătăţii târgoviştene.

Vă oferim aici câteva informaţii despre CV-urile ;i planurile manageriale cu care s-au înscris în cursa pentru scaunul de rector al UVT cei doi candidaţi: Conf. univ. dr. Călin Dinu OROS  este de profesie fizician și din anul 2001 deține funcțiile de  Conferențiar universitar la Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, Facultatea de Științe și Arte, Departamentul de Științe și de Cercetător asociat în cadrul Centrului de cercetare ”Fizică Aplicată” al aceleiași instituții.Călin Oros este, de asemenea, evaluator ARACIS (2006-2011), membru SPIE (Societatea Internațională de Inginerie Optică) din 2001 și membru al Societății Europene de Fizică din 1998.  Priorităţile programului său managerial sunt legate de promovarea instituţiei în categoria universităţilor de educaţie şi cercetare ştiinţifică, creşterea calitativă a reurselor umane ale universităţii şi finalizarea lucrărilor de construcţie în campusul universitar.
Prof. univ. dr. Maria NICULESCU predă în cadrul Departamentului Contabilitate Finanţe al Facultăţii de Ştiinţe Economice din anul 2003. Are o remarcabilă experienţă ca şi cadru didactic cu activitate prodigioasă în străinătate, unde a lucrat ca și consultant internațional, (misiuni în Guineea și Niger) sau a urmat stagii de pregătire la Paris și în Maroc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu