miercuri, 14 martie 2012

Chiriţă a tăiat răul de la rădacină

Speriat de ce s-ar putea întâmpla edilul din Hulubeşti „a tăiat răul de la rădacină”.

A închis Grădiniţa Nr. 1 din comună  pentru două spătămâni pentru a renova wc-urile care, la ora actuală, sunt adevărate bombe de infecţie.
Micuţii sunt nevoiţi să meargă la o toaletă improprie, în realitate o construcţie veche din cărămidă , care nu prezintă siguranţă din niciun punct de vedere. Copiii vor fi transportaţi cu microbuzele şcolare la o altă grădiniţă din localitate până la remedierea problemelor.
”Temporar mutăm copiii  la Grădiniţa din satul Măgura,comuna Hulubeşti. În urma evenimentelor recente, chiar primarii au luat iniţiativă. Acolo era un grup sanitar care prezenta un risc pentru copii. Astăzi este demolat şi va fi făcut altul nou. Există spaţiu la cealaltă grădiniţă care este situată la un kilometru şi jumătate distanţă. Avem mijloace de transport şcolar. Nu vor fi problem pentru buna desfăşurare a procesului educaţional”, a declarat profesor Ion Sorin, inspector şcolar general ISJ Dâmboviţa.
O fetiţă de 10 ani, elevă la Şcoala Generală din satul Viişoara, judeţul Dâmboviţa, a murit, luni, după ce a căzut în fosa septică din curtea şcolii, iar alţi doi copii, care au căzut şi ei în fosă, au fost salvaţi de către personalul unităţii de învăţământ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu