vineri, 30 martie 2012

Video - Dâmboviţeancă acuză fostul soţO femeie din Târgovişte îşi acuză fostul soţ, angajat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, că de mai bine de un an o ameninţă inclusv cu arma.
Disperată, femeia a depus mai multe plângeri împotriva acestuia, însă, potrivit acesteia, până în present, nu s-a luat nicio măsură împotriva poliţistului.
Mai mult, ieri, poliţistul împreună cu un executor judecătoresc şi mai mulţi agenţi de poliţie au intrat în locuinţa femeii fără ca aceasta să fie acasă pentru a-i lua cei doi copii minori. Femeia acuză că trăieşte un calvar din momentul în care a început divorţul. Aceasta a depus mai multe plângeri împotriva fostului soţ, agent şef de poliţie în cadrul Serviciului Arme Explozibili şi Substanţe Periculoase , pentru ameninţare însă toate au fost soluţionate cu neînceperea urmăririi penale. În prezent, pe masa procurorilor se mai află încă o plângere tot pentru ameninţare, dar care este în curs de cercetare. Mai mult, ieri femeia spune că în lipsa ei, fostul soţ, împreună cu un executor judecatoresc si mai multi politsti au patruns in locuinta sa pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva dar nu irevocabila prin care instanta incredintase cei doi copii minori de cinci si respectiv zece ani, sotului. Femeia a sosit imediat acasa anuntata de bona, insa a fost agresata si injurata atat de sot cat si de catre executorul judecatoresc. Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţe recunoaşte că în decursul anului trecut soţia poliţistului a depus o plângere penală care a fost înaintată procurorilor spre soluţionare. Mai mult, şefii acestuia susţin că bărbatul nu deţine armă proprie, iar arma din dotare o foloseşte doar în cadrul misiunilor. În acelaşi timp Direcţia Pentru Protecţia copilului Dâmboviţa susţine că acest caz este în atenţia inspectorilor săi, mai mult la vederea imaginilor de la executarea ce a avut loc , va demara o anchetă pentru a stabili dacă cei doi minori au suferit traume.Dupa incidentul de ieri, femeia a depus o plângere împotriva executorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu