duminică, 15 aprilie 2012

Întâlnire de poveste pentru copii, părinţi şi bunici, de Paşte la Casa Sindicatelor

Beneficiind de daruri excepţionale (aproape o întreagă „fabrică” de ciocolată!!!), duminică, 15 aprilie, în ziua de Paşte, de la ora 17:00, pe Platoul din faţa Casei Sindicatelor, va avea loc o „Întâlnire de Poveste”.
Gabriel Boriga, primarul municipiului Târgovişte, vă invită să petreceţi sărbătoarea cu întreaga familie la acest show presărat cu concursuri, întâlniri cu personaje îndrăgite, jocuri, animaţie, sesiuni de face-painting şi alte plăcute surprize.
Câteva sute de copii, cu părinţii şi bunicii aferenţi, au vizitat miercuri, 11 aprilie 2012, mini-gospodăria ţărănească amenajată la Casa Sindicatelor din Târgovişte, la intrarea ân Arenele de Joacă „Junior”. Un miel, doi iepuraşi şi o găină au fost prezenţi în „ogradă”, iar un interior de casă ţărănească i-a atras pe cei mici cu tradiţionala măsuţă joasă cu trei picioare, cu străchini, linguri de lemn şi numeroase ustensile gospodăreşti utilizate cu sute de ani în urmă.
Aurelia Oprea a povestit despre sărbătorile de odinioară, iar Geta Ilie a descris lumea satului. Victor Mihalache le-a vorbit copiilor despre însemnătatea adevăratelor sărbători de Crăciun şi de Paşte şi despre pericolul venit prin „Moş Crăciun” şi prin „Iepuraşul de Paşte”, pericolul de a trece în comercial aceste momente mari ale creştinătăţii.
Apoi s-a desfăşurat o sesiune de joacă la Arenele de Joacă „Junior”. Spectacolul de Paşte al „Clubului Victorioşilor” s-a desfăşurat în Foyerul cu Mochete al Casei Sindicatelor şi a avut, ca elemente speciale, o inedită paradă a modei pentru copii (Colecţia „Happy Kids” – director Florentina Martin), momente coregrafice cu Şcoala „Art-Dance” (manager şi instructor : Georgiana Lambru) şi recitări de Paşte, dar şi melodii inspirate, interpretate de componenţii Şcolii Micilor Vedete şi ai Clubului Victorioşilor. Manifestările au fost sprijinite de Primăria Municipiului Târgovişte şi Teatrul Municipal Târgovişte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu