Avalanşă de mâncăi şi beţivi la UPU Târgovişte
Faţă de anii trecuţi, numărul celor care au ajuns la spital în stare avansată de ebrietate l-a depăşit pe cel al persoanelor care au mâncat fără măsură. Ambulanţele nu au stat deloc.
„ În prima zi de Paşte am avut 190 de prezentări la serviciul de urgenţă.Problemele au fost diverse. Din păcate, şi anul acesta au predominat consumul exagerat de alcool, asociat, bineînţeles, cu agresiunea. De la mâncare, aşa cum ne aşteptam de obicei, au fost mai puţini pacienţi care au exagerat, sau nu neapărat au exagerat, dar după o perioadă de post, carnea de miel care este indigenă, i-au făcut pacienţii noştri”, a declarat dr. Carmen Marcu, directoarea medicală a Spitalului Judeţean din Târgovişte.
Românii şi-au dat iar în petec de Paşte. Au mâncat,
s-au îmbătat, s-au bătut, după care au ajuns, cum era firesc, la
Unitatea de Primiri Urgenţe.
La Târgovişte, aproape 200 de persoane au
avut nevoie de îngrijiri medicale, doar în prima zi de Paşte. Faţă de anii trecuţi, numărul celor care au ajuns la spital în stare avansată de ebrietate l-a depăşit pe cel al persoanelor care au mâncat fără măsură. Ambulanţele nu au stat deloc.
„ În prima zi de Paşte am avut 190 de prezentări la serviciul de urgenţă.Problemele au fost diverse. Din păcate, şi anul acesta au predominat consumul exagerat de alcool, asociat, bineînţeles, cu agresiunea. De la mâncare, aşa cum ne aşteptam de obicei, au fost mai puţini pacienţi care au exagerat, sau nu neapărat au exagerat, dar după o perioadă de post, carnea de miel care este indigenă, i-au făcut pacienţii noştri”, a declarat dr. Carmen Marcu, directoarea medicală a Spitalului Judeţean din Târgovişte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu