luni, 2 aprilie 2012

Dacie facuta zob pe autostrada Bucuresti-Pitesti

O fata de 15 ani, din Dambovita, este in stare critica si tatal ei este ranit grav, dupa ce masina lor a fost facuta zob, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti!
O camioneta ce venea spre Capitala a izbit violent autotusimul in care se aflau cei doi, rasturanandu-l pe campul din apropiere si transformandu-l intr-un morman de fiare. Patru victime au fost transportate cu ambulantele la spitalele din Gaesti si Targoviste, dar dintre toti adolescenta are leziunile cele mai puternice. Soferul camionetei spune ca Dacia din fata sa a vrut sa traga brusc pe dreapta, n-a mai apucat sa o evite si s-a produs impactul

In Dacie se afla un barbat de 47 de ani, adminstrator la un restuarant de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, si fiica sa, de 15 ani. Cei doi abia ce parcursesera trei kilometri de la local spre casa cand s-a produs nenorocirea. Cand au auzit de accident, rudele lor au venit intr-un suflet la spital sa vada ce s-a intamplat

"N-a avut nicio vina dansul? Nu! I-a venit din spate? Da, n-a mai putut sa-l evite. A adormit la volan, ce s-a intamplat? A adormit soferul celalalt. Si l-a ranit si pe dansul si pe fiica? Pe amandoi!", a declarat pentru MariusBUGA.ro Aurel Savu, fiul victimei.

Soferul camionetei, un barbat de 41 de ani, alaturi de doi pasageri, venea de la Arad si se indrepta spre Capitala. Accidentul a avut loc in apropierea kilometrului 78, pe sensul de mers Pitesti spre Bucuresti, iar soferul spune ca nu el ar fi vinovat

"Masina din fata a facut niste manvere ciudate si a oprit brusc in fata mea. Da, si a vrut sa opreasca pe banda de refugiu, eu pe a doua banda nu puteam ca venea masina, l-am luat si-am iesit amandoi in decor. N-am crezut ca asa brusc se opreste", ne-a precizat Cristian Valan, soferul camionetei.

"O fetita de 15 ani cu un traumatism cranio-cerebral inchis, un traumatism abdominal, in stare de soc. Tatal fetei, tot cu un traumatism cranio-cerebral acut inchis, cu un traumatism ale membrelor si traumatism abdominal", ne-a informat dr.Elena Olaru, managerul Spitalului Gaesti.

"In urma impactului, autoturismul Dacia a fost rasturnat in santul de pe partea dreapta a partii carosabile, iar autoturismul Fiat a ajuns pe camp. Soare orbitor, nu a vazut in timp util pentru a evita impactul cu Dacia ce rula in fata sa", a adaugat comisarul sef Emilian Buican, seful Politiei A1.

Politistii il cerceteaza acum pe soferul din Arad pentru vatamare corporala din culpa. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca exact cum s-a produs accidentul si cine poarta vina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu