luni, 21 mai 2012

Show la NUCET !

COMUNICAT DE PRESĂ

Un fel mai „ciudat” de a face campanie pentru USL


O campanie electorală ieșită din comun, dar și din… legalitate! Așa ar putea fi caracterizată campania cu care candidații USL din comuna Nucet doresc să câștige de partea lor electoratul. Mai concret, în ziua de 20 mai 2012, pe la orele după-amiezei, cetățeanul Ciudatu Nicolae, domiciliat în comuna Nucet, fiind incitat de Bungete Marian, candidat din partea USL la funcția de consilier local, și-a expus părțile intime în public, ținta fiind candidații PDL care se aflau în trecere, prin zonă. Săvârșirea gestului obscen a fost însoțită de injurii, expresii jignitoare și vulgare, precum și cu amenințări de violență la adresa candidaților PDL. 

Tot în comuna Nucet, Luisa Bărboiu, candidat la funcția de primar din partea USL, manifestă, de la debutul campaniei, o agresivitate verbală ieșită din comun, amenințând cetățenii că vor fi concediați dacă nu vor vota Uniunea Social Liberală, la Alegerile Locale din 10 iunie. 

Toate aspectele menționate au făcut obiectul unei sesizări emise de Partidul Democrat Liberal Dâmbovița către Biroul Electoral Județean, cu mențiunea ca documentul să fie comunicat și altor instituții abilitate precum Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița, Biroul Electoral de Circumscripție Nucet și Instituția Prefectului Dâmbovița. 

Departamentul juridic al PDL Dâmbovița

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu