luni, 21 mai 2012

Politia din Gaesti in alerta !

Prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a infracţiunilor contra patrimoniului public şi privat , verificarea legalităţii transporturilor….acestea sunt liniile de acţiune ale poliţiştilor dâmboviţeni care în acest week-end, au avut o prezenţă activă în stradă


În noaptea de 19/20 mai 2012, lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte, în colaborare cu efective din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, I.S.J. Dâmboviţa şi Poliţie Locală, au organizat o acţiune pe raza municipiului şi a comunelor arondate, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale şi pentru sancţionarea abaterilor săvârşite de participanţii la trafic. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 91 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7260 lei, fiind reţinute 3 permise de conducere.

• Şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au acţionat în intervalul orar 22:00-03:00, pe linia prevenirii faptelor cu violenţă şi pentru disciplinarea participanţilor la trafic, ocazie cu care au fost oprite pentru control în trafic 37 de autovehicule, fiind aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4100 lei.

Ca urmare a abaterilor săvârşite, 3 conducători auto au rămas fără permise de conducere. În jurul orei 01:00, a fost depistat numitul B.D., de 36 de ani, din comuna Ludeşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada „13 Decembrie”, din oraşul Găeşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice (art. 87 alin. 1 din O.U.G 195/2002 R).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu