luni, 3 septembrie 2012

Video terifiant !Spulberat de o masina pe marginea drumului, in Dragodana !

Dascalul Ninel Sandu, de la Biserica Sf.Ilie din Găeşti, se zbate între viaţă şi moarte! Bietul om a fost spulberat de o masina pe marginea drumului, in Dragodana.


Soferul era baut, sustin martorii, si a declarat ca nu el ar fi condus. Dar n-a scapat de acuzatii. Grav ranita, victima a fost adusa cu un elicopter SMURD in capitala.

"Are fractura bilaterala la picioare, dar si traumatism cranian, toracic si abdominal", a declarat dr. Sebastian Galoiu, medic SMURD Bucuresti.

In stare foarte grava, dascalul de 32 de ani a fost transportat la spitalul Floreasca din Bucuresti. Astepta la ocazie pe marginea drumului, cand a fost lovit de un autoturism care venea in viteza, condus de un sofer baut, sustin martorii.

"l-am vazut cand l-a scos de sub pod de acolo, era lovit la cap, grav sigur.", a declarat Niculina Zamfir, o vecina.

Soferul care a provocat accidentul a fugit imediat dupa impact si a negat ca el s-ar fi aflat la volan.

"Mort de beat era, l-a luat in plin si l-a aruncat direct in valceaua aia de acolo.", a spus si Andreea Sandu, sotia dascalului ranit.

In masina se afla si un pasager care a fost ranit si a fost dus la spital. Tot acolo a ajuns si tanarul de 26 de ani care a provocat accidentul.

A refuzat alcool testul, asa ca politistii vor avea rezultatul alcoolemiei abia peste cateva zile. Dascalul de 32 de ani era asteptat, in aceasta dimineata, la slujba de duminica de la o biserica din Gaesti.

Daca se va dovedi ca se face vinovat de accident, soferul va fi cercetat pentru vatamare corporala, fuga de la locul accidentului si, in functie de rezultatul testelor de sange, pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu