luni, 7 ianuarie 2013

Vasilica bagat la racoare de jandarmii damboviteni !

 Doi bărbaţi care au sustras conducă metalică de pe raza localităţii Măneşti au fost depistat de jandarmii dâmboviţeni.


Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza comuniei Măneşti, sat Drăgăeşti, a surprins două persoane care sustrăgeau conductă metalică, aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma aplicării măsurilor legale şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că G. Vasile în vârstă de 22 ani şi C. Siminică în vârstă de 46 ani au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 50 metri, folosind unelete specifice (târnăcop, lopeţi) şi au scos la suprafaţă un segment dintr-un tronson de conductă, în lungime totală de aproximativ 45 metri, pe care l-au tăiat în patru bucăţi folosind pânze de bomfaier. Bărbaţii intenţionau să valorifice materialul feros la un centru de colectare a materialelor feroase.

*** Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

Măneşti - Vasile şi Siminică au dat de dracu,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu