joi, 28 februarie 2013

Valea Mare şi Conţeşti, scuturate de hoţi

Poliţiştii au surprins în flagrant un bărbat în timp ce sustrăgea segmente de conductă metalică dezafectată


Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 de Poliție Rurală Valea Mare au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de componente ale instalaţiilor petroliere de pe raza comunei Valea Mare.

În urma acţiunii, poliţiştii l-au depistat pe numitul T.D., de 47 de ani, din comuna Valea Marea în timp ce sustragea 7 segemente de conductă metalică dezafectată din zona unui fost parc petrolier.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped de art. 208 alin. 1 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.



Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Răcari au identificat şi reţinut autorul în cazul unor furturi din locuințe și anexe gospodăreşti

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Răcari în colaborare cu lucrători din cadrul Postului de Poliție Conțești au probat activitatea infracţională a numitului L.V., de 24 ani, din comuna Conțești, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În sarcina acestuia s-a reţinut că în perioada decembrie 2012- 25 februarie 2013 a comis pe raza comunei Contești mai multe fapte de furt din locuințe și anexe gospodăreşti, cauzând un prejudiciu de aproximativ 16000 de lei.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu