vineri, 1 martie 2013

Dâmbovița - Minutul și amenda! Vezi pentru ce

În cadrul Campaniei naţionale „Alege Viaţa” şi în conformitate cu obiectivele propuse în “Programul de acţiune al Poliţiei Rutiere derulat în perioada 2012-2016 ” ,
poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au organizat şi executat o acţiune preventivă pe raza Municipiului Târgovişte şi a comunelor arondate, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au aplicat 175 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totala a acestora însumând 26 250 de lei, din care 32 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 30 pentru neacordarea priorităţi de trecere pietonilor, 52 pentru neportul centurii de siguranţă.

Totodată, ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au retras 3 certificate de inmatriculare.



Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au identificat şi reţinut pe numitul B.F., de 37 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria oraşului Răcari a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped de art. 86 alin1 din O.U.G 195/2002 . Numitul B.F a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu