vineri, 21 octombrie 2011

Halloween-ul se sărbătoreşte şi la Târgovişte


 Sărbătoarea de origine celtică este motiv de distracţie şi în localurile din municipiu. Sâmbăta viitoare, în Hooligans Pub, cei care vor veni costumaţi la petrecerea de Halloween vor fi recompensaţi cu băutură gratis.
Cu toate că nu este o sărbătoare autohtonă, Halloween-ul este o ocazie bună de a petrece. Au demonstrat-o localurile din Târgovişte, în anii anteriori şi se pare că a devenit deja o tradiţie. „Ştim că badea Ion n-a sărbătorit niciodată Halloween-ul, că nu e în calendarul ortodox, dar asta nu ne împiedică pe noi să folosim această scuză pentru petrecere”, scrie pe pagina de Facebook a Hooligans Pub. Deschis de câteva luni, pub-ul se doreşte a fi un loc unde tinerii şi nu numai să se simtă în largul lor. „Pub-ul este un loc pentru toată lumea. De aceea, nu există taxă de intrare la petrecerile pe care le organizăm. Ideea e ca lumea să se simtă bine”, spune Alexandru Mireşan, proprietarul localului, cunoscut sub numele de Adu.
Halloween Party, pe 29 octombrie
Petrecerea de Halloween, programată pentru sâmbăta viitoare, va începe la ora 22.30 şi va ţine până după miezul nopţii. Nu este prima şi cu siguranţă nu va fi ultima care va avea loc aici. „Încercăm să aducem mereu ceva nou. Am mai avut petreceri costumate. Ne deghizăm, ne jucăm şi ne simţim bine”, a adăugat Adu.
Cel care va purta cel mai inspirat costum va fi recompensat cu băutură gratis. „Persoana costumată care va reuşi să fie sufletul petrecerii va primi din partea noastră băutură gratis, într-o oarecare limită”, a mai precizat proprietarul pub-ului. De asemenea, se va organiza un concurs de cioplit dovleci, cu premii din partea echipei localului. Hooligans Pub se găseşte pe centura Romlux, strada Laminorului, nr. 64. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu