marți, 31 ianuarie 2012

Si-a facut dreptate de unul singur

Gerul le-a luat minţilor unor bărbaţi din zona titu. Un tânăr de 17 ani se zbate între viaţă şi moarte pentru că a îndrăznit să fure două drujbe de la un consătean de-al său iar un altul de 40 de ani a fost şi el operat după o ceartă cu fratele său, mai mare cu un an.
 <!-- more -->

"I-am spus unde ne întâlnim, acolo să se întâmplă. I-am promis-o. L-am lovit cu un cuţit.Regret că l-am lovit aşa rău", a spus agresorul tânărului de 17 ani, la scurt timp după ce a fost prins de poliţişti.

Se pare că atacatorul a pândit momentul când hoţul era neajutorat şi l-a luat prin surprindere. Victima s-a ales cu răni grave la torace, umăr şi la palme, pentru că a încercat să pareze din loviturile agresorului."A fost stabilizat hemodinamic. I s-au suturat plgăi şi a fost trimis mai departe la Spitalul Judeţean Târgovişte", a declarat doctor Corina Corneanu, secţia UPU Titu.

Tânărul de 17 ani a fost operat de medicii din Târgovişte şi a fost stabilizat.

Agresorul a fost reţinut p e bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi port ilegal de armă albă", a declarat agenet Raluca Trandafir, purtător de cuv IPJ Dâmboviţa.Cea de-a doua victimă, un bărbat de 40 de ani, din Titu, a ajuns şi el la spital după o ceartă, la un păhărel, cu fratele său. Cei doi au zis să mai uite de gerul de afară dar şi-au adus aminte de neînţelegerile mai vechi. Şi în cazul acesta medicii din Târgovişte au intervenit chirurgical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu