sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Dambovita-Top Metode inselatoare ! ATENTIE MARE...

AFLĂ CUM POŢI FI ÎNŞELAT! POLIŢIA VĂ RECOMANDĂ!

Pentru a nu deveni victimă a infracţiunii de înşelăciune, poliţia dâmboviţeană vă recomandă:


Pentru prevenirea înșelăciunilor, poliţia vă recomandă: - Nu luați în considerare eventualele mesaje în care sunteți desemnat câștigator, fără temei, al vreunui concurs/ sondaj organizat de o firmă de renume! - Anunţaţi imediat organele de poliţie în cazul în care sunteţi anunţaţi că o rudă aflată în străinătate a suferit sau provocat un accident, fapt pentru care trebuie să depuneţi o sumă de bani; - Nu furnizați date personale prin nici un mijloc de comunicare unor persoane care, pentru a vă câștiga încrederea, vă oferă unele informații cu scopul de a vă induce în eroare!

- Nu acceptați în niciun caz să trimiteți persoanelor necunoscute bani în avans pentru aducerea unui autoturism sau a altui bun la care ați fost anunțat câștigător! - Nu furnizați date confidențiale prin telefon dacă apelul provine de la un număr necunoscut; niciodată o societate nu vă va solicita date în acest mod!

- Sunați operatorul de telefonie mobilă, dacă primiți mesaje sau apeluri pe telefoanele mobile, pentru a le confirma dacă este în derulare vreun concurs sau vreo campanie de premiere a abonaților! - Nu expediați sume de bani prin mandate on-line, nu depuneți bani în contul unor persoane necunoscute; - Nu comunicați codul de reîncărcare al unor cartele telefonice unor persoane necunoscute care vă solicită acest lucru!

- Nu permiteți accesul în locuință a unor persoane necunoscute care se recomandă ca fiind reprezentanții unor societăți comerciale și vă oferă, spre vânzare, bunuri la prețuri derizorii și cadouri; - Nu permiteți accesul în locuință a unor persoane care vă abordează pe stradă, folosind prenume comune de persoane, pentru a vă creea impresia că vă cunoaște; mai mult, vă oferă informații cu privire la familia și rudele dumneavoastră, stabilite în străinătate, care vă trimit colete pentru care trebuie să achitați o sumă de bani;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu