miercuri, 1 iunie 2011

Au furat miliardul ca să se facă agricultori

Poliţiştii dâmboviţeni au reuşit să dea de urma celor care au prăduit o familie din Lunguleţu, în noaptea de Constantin şi Elena, cu aproape un miliard de lei.

Hoţii au fost identificaţi ca fiind trei bărbaţi din comuna Conţeşti, cu vârste cuprinse între 19 şi 40 de ani.
“Din probatoriul administrat în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că cei trei suspecţi, după comiterea faptei au împărţit  suma de bani sustrasă, dar şi bijuteriile, iar ulterior doi dintre ei şi-au achiziţionat din aceşti bani mai multe utilaje agricole.
La data de  30 mai a.c., în baza datelor deţinute,  poliţiştii l-au identificat  pe suspectul B. Florin  pe raza municipiului Bucureşti, acesta fiind reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pe 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În dimineaţa zilei de 31 mai a.c., B. Florin a fost  prezentat Judecătoriei Răcari cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind  emis mandat de arestare preventivă pe 29 de zile.
B. Florin a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa.
Totodată, în dimineaţa zilei de 01 iunie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor S. Adrian şi S. Marin, ocazie cu care au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării mai multe  utilaje agricole, precum şi o sumă de bani.
Urmează ca în cursul zilei de astăzi, 01 iunie a.c., numiţii S. Adrian şi S. Marin  să fie prezentaţi instanţei de judecată  cu propuneri legale.
Se continuă cercetările în vederea recuperării întregului prejudiciu”, ne-a declarat comisar Mihaela Savu, purtător de cuvânt OPJ Dâmboviţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu