duminică, 4 decembrie 2011

Concursul "Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni " a desemnat semifinalistii


S-a încheiat şi a doua lună de înscrieri la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni - LicArt, cel mai mare concurs din România, ajuns la editia a XI-a. De la 1 octombrie s-au înscris 643 de liceeni din întreaga ţara. Acestia concureaza deja cu 1.776 de creaţii la secţiunile: poezie şi fotografie.
Dâmboviţa se poate mândri cu 7 semifinalişti, 3 în octombrie şi 4 în noiembrie. Toate aceste creaţii vor intra în jurizarea finală ce va stabili nominalizaţii actualei ediţii a LicArt, care vor fi invitaţi în Tabăra de Creaţie ce se va desfăţura în vara lui 2012.

<!-- more -->
Înscrierile continuă până la sfârşitul lunii aprilie 2012. Şi nu doar la poezie şi fotografie, on line, ci şi la secţiunea teatru. Toate trupele de liceeni din România sunt invitate să se întreacă pentru a câştiga Marele Premiu LicArt, care anul trecut a fost de 4.000 de lei.

Regulamentul şi multe informaţii şi detalii despre festival se regăsesc pe situl www.licart.ro

Tot acolo există din acest an şi o secţiune specială dedicată tuturor creatorilor, indiferent de vârstă sau ocupaţie: Comunitatea LicArt. Aici poate posta oricine fotografii, poezii, desene şi eseuri proprii, poate comenta şi vota creaţiile celorlalţi sau poate primi păreri despre lucrările proprii, într-un adevărat spaţiu de interacţiune artistică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu