luni, 5 decembrie 2011

"Iarna a venit din nou"-=album de colinde=

 Copiii instruiţi de Viorica şi Victor Mihalache, membrii ai Şcolii Micilor Vedete şi ai Clubului Victorioşilor au de acum un CD cu 28 de colinde. El nu este destinat comercializării. Lansarea oficială va avea loc în cadrul unui spectacol de sărbători.

„Iarna a venit din nou” este titlul albumului de colinde a membrilor Şcolii Micilor Vedete. „Munca de cinci ani a componenţilor Şcolii Micilor Vedete şi a Clubului Victorioşilor este răsplătită aproape în fiecare zi acum, în sezonul Sărbătorilor de Iarnă, fie cu apariţii în spectacole, fie cu prezenţe în emisiuni de radio şi televiziune, fie cu premii şi daruri oferite de oameni buni din întreaga ţară. Dar cel mai preţios cadou este apariţia albumului de colinde şi cântece de iarnă”, spune Victor Mihalache, cel care îi îndrumă pe copii.
Lansarea oficială va avea loc în cadrul unui spectacol dedicat Sărbătorilor, dar pre-lansări au avut deja loc la televiziunile Top 1 Tv şi Columna şi se vor mai desfăşura la Etno Tv şi la Radio Popular. CD-ul are şi un bonus-track în care se regăsesc melodii ale instructorilor Viorica şi Victor Mihalache. Albumul nu se va găsi îm magazine. „El va fi dăruit celor care iubesc iarna, Sărbătorile şi copiii”, explică Victor Mihalache

Un comentariu: