joi, 2 februarie 2012

Disparitie invaluita in mister in Puntea de Greci, langa orasul Gaesti!


 De aproape doua saptamani, o fata de 23 de ani a disparut de acasa, iar rudele ei sunt extrem de ingrijorate. Tanara abia termiase facultatea si urma cursurile unui master pentru ca avea de gand sa ajunga comisar in cadrul Oficiulului pentru protectia consumatorilor.
<!-- more -->

Apropiatii fetei spun ca aceasta nu a creat niciodata probleme si n-avea motive sa plece de acasa. Acum cateva zile i-a dat un mesaj pe telefon fratelui ei in care il anunta ca s-a dus in Italia cu o prietena sa-si caute de lucru. Rudele nu cred insa aceasta ipoteza avand in vedere ca tanara era ajutata de familia ei sa-si urmeze cursurile la facultate si nu ducea lipsa de nimic. Mai mult, fratele si o verisoara de-a sa sunt convinsi ca a fost drogata si rapita si dusa cu forta in strainatate de traficantii de carne vie.

Simona i-a scris fratelui ei si pe internet. I-a spus ca este bine. Sustine ca si-a gasit un loc de munca, dar refuza sa dea familiei orice detaliu despre localitatea unde se afla si mai ales unde munceste.

"S-a ferit de noi. Credeti ca a fost luata cu forta? Da. Ati vorbit la telefon, ce v-a spus? Nu dadea detalii deloc, se ferea nu vrea sa ne dea niciun detaliu, am incercat sa o tragem de limba, spunea ca le facem rau prietenilor cu care e acolo", a declarat pentru MariusBUGA.ro Anton Paraschiv, fratele fetei.

Pana sa dispara din tara Simona a vorbit cu o verisoara de-a sa. Nu i s-a plans ca ar avea probleme cu banii si mai ales ca vrea sa plece peste hotare. Din aceasta cauza rudele sunt convinse ca plecarea nu a fost de bunavoie.

"Nu ne spune nimic unde e, nu ne da niciun nr de telefon la care putem s-o gasim. La ce va ganditi? Ca este rapita, pe mana cuiva care nu-i da voie sa ne spuna exact unde este. Pare speriata? Sedata ceva sau drogata", ne-a marturisit Cristina Roman.

Fratele tinerei n-a stat pe ganduri si a anuntat disparitia ei la politie. Tanara a fost data in urmarire internationala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu