miercuri, 15 februarie 2012

ŞANTAJ SI VIOLENŢĂ!

Poliţiştii dâmboviţeni au descins la locuinţele a doi suspecţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj
<!-- more -->
Lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, şi în baza autorizaţiilor de percheziţie, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele a două persoane suspectate de comiterea infracţiunii de şantaj.

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă 2 învinuiţi, respectiv C.V., de 24 de ani, din comuna Răzvad şi M.I., de 37 de ani, din comuna Dragomireşti.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării mai multe bunuri, respectiv aparatură electronică, săbii, cuţite, arme artizanale, dar şi o armă de foc neletală, pentru care învinuitul M.I. deţinea permis.

Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a celor doi învinuiţi, constând în aceea că, prin ameninţări cu acte de violenţă, l-au constrâns pe numitul C.I., din Târgovişte, să plătească în mod injust suma de 20.000 lei.

În cursul zilei de astăzi, 15 februarie, învinuitul C.V a fost prezentat Judecătoriei Târgovişte cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, pe numele celui de al doilea învinuit Parchetul emiţând ordonanţă de nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 29 de zile. Instanţa a respins propunerea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu