joi, 17 martie 2011

I-au dat foc în Pădurea Comana, fiindcă nu mai vroia să ţepuiască firme

  Crima a fost descoperită după şapte luni de către anchetatorii dâmboviţeni, care au fost sesizaţi de o femeie din Şotânga că bărbatul cu care trăia de mai mulţi ani a dispărut.
Oamenii legii au stabilit că Adrian Diaconescu, de 52 de ani, din Bucureşti, a înfiinţat, în anul 2008, împreună cu doi amici mai tineri, tot din Capitală – Sava Dorin şi Racheleanu Ştefăniţă – o societate comercială prin intermediul căreia îşi ţepuiau partenerii de afaceri.
Anul trecut, în luna august, Diaconescu şi-a înştiinţat mai tinerii colegi de infracţiuni că se retrage, întrucât i s-a luat urma şi primeşte telefoane de ameninţare.
Sava şi Racheleanu au decis să-l elimine definitiv pe Adrian Diaconescu şi au trecut rapid la fapte.
Sub pretextul că-l vor aduce la Şotânga să-şi vadă copiii, cei doi l-au luat pe Diaconescu şi au pornit pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.
 <!-- more -->

Undeva, pe la kilometrul 30, au virat pe un drum lăturalnic şi aici s-au năpustit asupra bărbatului de 52 de ani.
Ca să fie siguri că acesta nu se treşte după loviturile primite, Sava şi Racheleanu l-au aruncat în mijlocul drumului şi au trecut cu maşina peste el de două ori. Apoi, au urcat victima în autoturism şi au pornit-o spre Giurgiu. Au abandonat-o în Pădurea Comana, după care s-au întors la Bucureşti, cu gând să-şi cumpere cele trebuincioase ca să scape de urme şi să facă de aşa manieră încât Diaconescu să nu fie identificat.

Au luat dintr-un supermarket saci din plastic, o foarfecă, un satâr şi o sticlă de cinci litri cu apă minerală, gândind să decapiteze cadavrul şi să-i taie degetele, pentru a nu fi identificat după amprente.Şi-au schimbat planul din mers şi au decis să-l incendieze. Au aruncat apa minerală şi au umplut sticla cu benzină.
Oribila crimă a fost povestită cu lux de amănunte anchetatorilor de unul dintre făptaşi, Sava Dorin. Racheleanu continuă să susţină că el nu a participat.
Cei doi au fost reţinuţi pentru 29 de zile, fiind cercetaţi pentru omor deosebit de grav. Riscă între 15 şi 25 de ani de puşcărie sau chiar închisoare pe viaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu