sâmbătă, 19 martie 2011

Spitalul Titu, salvat de la moarte

90.000 de dâmboviţeni din zona de sud a judeţului vor beneficia în continuare de asistenţă medicală, după ce Spitalul orăşenesc Titu a fost salvat de la desfiinţare.
Consiliul Judeţean Dâmboviţa a aprobat ieri, 18 martie, transformarea acestei unităţi în secţie externă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.
De precizat că la Titu nu se vor mai efectua de acum înainte naşteri. În scurt timp, a precizat dr. Jean Popescu – preşedintele mColegiului Medicilor Dâmboviţa şi consilier judeţean, la Titu vor apărea şi alte modificări în circuitul actului medical, astfel încât să nu mai apară probleme care să intre în sfera malpraxisului, deşi doctorii nu au avut la dispoziţie tot ceea ce ar fi fost necesar pentru buna desfăşurare a activităţii profesionale.
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Popescu, afirmă că preluarea Spitalului Titu nu va creea dificultăţi materiale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, întrucât fondurile necesare pentru desfăşurarea activităţii în noua unitate depăşesc cu puţin 2% din bugetul Spitalului Judeţean, ceea ce nu înseamnă mult. În plus, se vor face şi economii, întrucât va dispărea structura administrativă de la Titu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu